Dax att sova :)

Nu är det dax att sova eftersom jag ska upp 04.30 imorrn........ jag börjar liksom 06.00 å jobbar till 17.00.. Lång dag blir det..
Men men sånt är livet när man jobbar med detta yrke.. *haha*
Jätte roligt är det iaf eftersom jag får sällskap hela dagen av en kollega eftersom jag går lära i den porten fortfarande..

Ikväll efter att vi ätit så va Isabella trött så vi la henne sen satt jag och tittade på True Talent, åå jag gillar verkligen det progammet..
Sen så spelade jag & Johan lite tv spel (xbox360) Gears of War :) Jätte roligt va de :)
Vi spelade med Lainus & Breen dom bästa av dom bästa ifrån E-tuna..*haha*
Men men jaja nu ska jag försöka fatta mig kort eftersom jag faktiskt måste gå och sova så jag orkar med morgon dagen.
Jag fortsätter väl skriva lite imorrn för jag måste verkligen skriva om en vän jag har :D
MIN ABSOLUT BÄSTA VÄN <3 Men jag nämner inga namn men alla vet vem det är iaf så de e ju bra :P
Imorrn ska jag nämna hennes namn men det är imorrn och inte idag & inte nu..
Blablablabla........

GOD NATT..
<3


Negativ & arg som ett bi........

Jag är väldigt negativ just nu jag vet, jag känner det själv.
Men kan folk bara sluta att säga åt mig vad jag ska göra och inte göra?
MIN ENSAK, MITT LIV & JA JAG ÄR MYNDIG OCH KLARAR MIG SJÄLV!
OCH SLUTA FÖRSÖKA IDIOT FÖRKLARA MIG FÖR JAG ÄR FAKTISKT GANSKA SMART FÖR ATT VARA JAG :)

Dom ringde ifrån sjukhuset idag och jag fick veta vad det va för infektion, sisådär kul men jag mår ju iaf bättre och jag får väl vara glad för det..
Hoppas bara att det håller i sig nu & inte blir några bakslag på detta skit..
Men men jaja nu vet jag iaf så de e väl bra men jag tror ändå att det är något mer också eftersom jag ofta får ont i magen efter jag ätit.. Men men jag får väl leva med det om dom inte tänker fortsätta att utreda mig mage just nu..
Men men jag mår ju bättre just nu iaf och jag får väl vara glad för det och för att jag fått en diagnos trotts att det kanske inte var någon rolig men hellre de än att de va någon kronisk tarmsjukdom som det i ju för sig kanske kan vara ändå men men det återstår att se vid ett senare tillfälle........

Imorgon ska jag jobba igen, vet inte om det är speciellt smart egentligen men jag vill komma tillbaka till jobbet nu efter att varit hemma så länge och det känns inte bra när man bara jobbat där en kortare tid men jag älskar mitt jobb och jag trivs till tusen faktiskt..
Men jag kanske skulle varit hemma denna vecka ut och vilat upp mig ordentligt efter detta skit med magen men som vanligt brukar jag gå tillbaka för tidigt men, who care?
Ska sitta på fortsatt lära imorrn uppe i STC Porten, det är roligt för då jobbar man inte helt ensam heller :P Alltid trevligt med lite sällskap :)

Nu sitter jag i soffan med Isabella och väntar på att Johan ska bli klar med maten och jag längtar........riktigt mummsig mat ska vi äta idag :) MAKARONER & BACON :) ÅÅ VA JAG HAR LÄNGTAT..
Men Johan och Isabella ska självklart äta korv istället för bacon men det vill inte jag :P *haha*

Nää nu är maten klar så nu får jag skriva mer senare ikväll efter True Talent eller nåt:)

Jag va faktiskt på lite bättre humör nyss tills att jag fick skriva om hela detta inlägg för att min data raderade allt av någon anledning men detta får funka för nu..

Bye bye :D

ÅRET SÅHÄR LÅNGT........

JA, folk har frågat mig många gånger hur jag orkat med allt detta år eftersom det varit mycke klagomål & sura miner för lite olika saker...

FÖRST LYXFÄLLAN........
Det började i Mars när folk fick veta att vi skulle medverka i "Lyxfällan"........
Folk tyckte det va en dum ide att "blotta" sin ekonomi för hela svenska folket och dom tänkte, vad ska folk tänka, tycka säga?
Men det folk inte tänkte på var att det va ju faktiskt jag själv som sökte för att jag ville få rätsida på vårat liv & för att vi nångång i framtiden ska kunna köpa hus & leva som en familj UTAN alla Johans skulder, och JAA vi fick hjälp av Lyxfällan och det är INGENTING jag ångrar ens för en sekund.
Det va jag som valde det och kämpade för det och JA gott folk det går över förväntan bra trotts skuldsanering..
Jag klagar inte på våran ekonomi nu, vi har bättre ställt än vi haft sen jag & Johan blev tillsammans för lite mer än 5år sen.
SÅ LÄNGE KÄRLEKEN FINNS SÅ KLARAR MAN ALLT TROTTS ATT MAN EJ HAR EN KRONA & 1,6 MILJONER I SKULDER........


SEN NYTT JOBB :)
Efter Lyxfällan så sökte jag massor av jobb men fick till slut jobb på Securitas som stationerad Väktare på Scania och jag trivs verkligen jätte bra med både arbetsmiljö & arbets kollegor, dom är underbara :)
Så innan jag fick börja jobba fick jag göra massa tester och osv sen när de va klart fick jag gå en väktar utbildning "VU1" i Kista i 9 dagar med en klass människor i blandade åldrar och både tjejer & killar och det va bland dom roligaste veckorna detta år faktiskt.. Mycke skratt & en del alkohol en dag, mådde dock som man förtjänade dagen efter :D *haha*
Men men har även gått andra delen av väktar utbildningen"VU2" nu & är nu riktig Väktare.
JAG ÄR GLAD ÖVER MITT JOBB........


SEN BRÖLLOPET <3
Ja planeringen inför bröllopet va som en dragkamp fram & tillbaka om det skulle bli av eller inte.
Lyxfällan ville ju ställa in bröllopet för att dom trodde det skulle bli jätte dyrt osv........
Men nej vi valde ett bröllop som va bra för oss som vi kan se tillbaka på och vara nöjda över, det va trotts allt min & Johans dag inte någon annans dag & därav bestämde VI........
Men en hel del klagomål fick vi pga många anledningar.....bl.a att vi tog en kuverts kostnad istället för presenter och maten va dålig av olika anledningar, mat som någon inte tyckte om och att vi va så egotrippade på våran dag........JAA JAG ERKÄNNER VI VA EGOTRIPPADE PÅ VÅRAN DAG FÖR VI VILLE HA DET SOM VI VILLE OCH INTE LÅTA ANDRA BESTÄMMA OCH GÖRA VÅRAN DAG TILL NÅGOT VI EJ VILLE........
Men jag är jätte nöjd över vårat bröllop men också besviken över att vissa personer kom som ej förtjänade att vara där efter att ha snackat så mycke skit efteråt men ORKA bry sig, nej inte längre. Ni är inte en del av mitt liv längre och det glädjs jag av nu när jag vet vad ni går för.
ANNARS VA ALLT UNDERBART..
JAG BLEV BRU BLOMKVIST & JAG ÄR STOLT ÖVER ATT VARA FRU BLOMKVIST & JAG ÄLSKAR MIN MAN JOHAN BLOMKVIST & VÅRAN UNDERBARA DOTTER ISABELLA BLOMKVIST <3


SEN SJUK, SJUKHUS OSV........
Jag har varit mycke sjuk från och till ett tag nu & har haft jätte dåligt immunförsvar men inte vetat varför men hoppas få veta det inom en snar framtid..
Dock förra veckan blev jag väldigt dålig med riktigt hemska magsmärtor & åkte in till Nyköping akuten natten mot tisdagen (19/9-20/9) massa prover togs och alla prover va bra så jag blev hem skickad efter några timmar........som vanligt tänkte jag då va det väl inget, bara jag som e känslig!?
Sen blev jag hemma tisdagen och mådde inte någe vidare och kunde inte äta och påå onsdags morgonen va det värre så jag ringde till vårdcentralen i Gnesta och fick en tid där direkt och dom tog massa nya prover och medans jag väntade på provsvaren fick jag ligga på ett rum där eftersom jag mådde riktigt dåligt.
Sen kom doktorn med provsvaren och proverna var inte bra, förhöljda infekions värden och näringsbrist och uttorkning........
Så det kom en sköterska och satte dropp på mig och sen ringde dom efter en ambulans och så fick jag åka ambulans in till Nyköpings Sjukhus........helt ensam var jag, fick varken tag i Johan lr min mor men efter mycker om och men fick jag iaf tag i mammas sambo Per tack o lov och kunde berätta för honom att jag va på väg till nyköpings lasarett så han kunde be min mamma komma till akuten eftersom hon redan va i nyköping.
Jag hatar liksom sjukhus och allt därtill såsom nålar, slangar, dropp osv....ALLT med sjukhus..
Så iaf fick jag ju ligga i ambulansen och han som satt med mig bak i ambulansen och pratade med mig var hur snäll som helst och pratade lugnande med mig, men han som körde ambulansen URSCH Å FY va han körde fort och jag va såå rädd och jag tillomed frågade varför han körde så fort eftersom jag va inget akutfall tyckte jag och då sa han, jag stampade på lite för vi va lite hungriga........*suck*
Jag va iaf skit rädd på vägen in men tack och lov för han som satt brevid mig som iaf va snäll och trevlig..
Sen när vi väl kom in på akuten så möttes jag direkt av min mor TUSEN TACK, jag mådde ju inte så bra och jag är väldigt rädd för att vara ensam när jag mår dåligt men där fanns min mamma, men hon åkte nästan direkt för att skjutsa hem hennes vänner Anna-Lena & Kjelle. Men sen kom hon tillbaka direkt :)
När hon åkt blev jag in körd i nåt rum på akuten för att undersökas och sen fick jag smärtlindring, en spruta morfin och 2 panodil........ÅÅ jag grät för att det gjorde ont när hon stack mig i låret men sen gick det över och jag hade inte alls så ont i magen längre och det va verkligen jätte skönt..
Sen kom min mamma tillbaka och hon hann typ bara komma dit sen skulle jag dricka 0,5 liter vatten sen upp på röntgen då dom röntgade magen och fick sen veta att jag hade en kraftig infektion i tarmen.. Sen när Johan slutade jobba kom han och hälsade på mig på akuten medans Per(mammas sambo) va barnvakt åt Isabella.
Jätte skönt att slippa vara ensam tyckte jag..
Men sen bestämde dom sig för att jag skulle få vara kvar på avd7 med fortsatt dropp över natten sen skulle jag få veta mer.. Å jaa jag blev kvar i 2dygn och det va inte kul för jag har sån hemsk sjukhus skräck så om jag ska sammanfatta mina 2dygn på sjukhuset så va det HEMSKT, JAG VA HUNGRIG & TÖRSTIG eftersom jag ej fick äta från början, MASSOR med gråt eftersom det blev många blodprov & ledsen för typ allt jag va enormt känslig.
Men det va underbar personal, min favorit va Ralf, han va så himla snäll, omtänksam, lugn och han helt enkelt passade för sitt jobb..
Men nu några dagar efter jag kommit hem från sjukhuset mår jag bättre lite till och från..
Har absolut inte lika ont och jag kan äta mat igen och jag dricker massor för jag vill aldrig mer ligga med dropp, det va hemst..*tycker jag*
Doch har jag blåmärken på mina armar men det är ju sånt som går bort iaf tack o lov..
Men men hoppas på att må bättre imorrn så jag kanske kan börja jobba igen på onsdag om jag fått tillbaka min ork..

Som sagt det har varit lite väl mycke för mig, alldeles för mycke stress för att jag ska klara av det..
Såå jaa det är kanske inte så konstigt att folk frågar hur jag orkar..
Dessutom har jag jobbat mycke men det är jag glad för och jag gillar mitt jobb..

JOHAN & ISABELLA ÄR DET BÄSTA SOM HÄNT MIG <3
DOM ÄR MITT ALLT, UTAN DOM ÄR JAG INGET.


Nog från mig idag, nu dags att sova.
God natt :)


Dax för lite bloggande igen då :D

Japp nu är det dax att försöka börja blogga igen på nytt, så vi får se hur det går :D

VÄLKOMMEN  ATT LÄSA OM MIG OCH MIN FAMILJ OCH MITT LIV :D


Välkommen till min nya blogg!