Midsommar helgen :)

Detta har jag gjort :)

Torsdag: Lämnade Isabella på dagis typ 9.30 sen möte samt en fika med min bästa vän Mari & hennes söta dotter Saga sen hämta Isabella 11.30 tillsammans med Mari & Saga sen gick vi till Salong Paradis där Mari skulle klippa håret samt slinga, jag & Isabella satt där och hade hand om Saga medans Maris hår blev fixat.
Sen åkte vi alla upp till min mamma & umgicks en stund ute i solen sen kom Johan & vi åkte & handlade å Mari & Saga gick å mötte Jesper(Maris sambo/Sagas pappa) som slutade jobba.
Jag, Johan & Isabella åkte till stopp å handlade mat eftersom vi skulle grilla tillsammans med våra underbara grannar Alexandra & Hampa, sen fixade maten å ut på gården och grillade..
Sen vid 20 tiden kom Mari då satt vi på Alexandra & Hampas balkong och drack vin/öl/cider Barnen sov, Isabella somnade på deras soffa :) *mys*
Sen satt vi å snackade och hade allmänt trevligt till strax efter 23 sen blev det hemgång & SJÄLVKLART tog vi med våran dotter hem <3

Fredag(Midsommarafton: Vi gick upp tidigt och fixade i ordning oss sen upp till mamma för att sen gå till Rauni & Bert där Rauni fixade en midsommarkrans till Isabella sen åkte jag, Johan & Isabella ut till Ullevi, ät glass, johan & isabella dansade runt midsommarstången i några minuter tills Isabella ledsnade(VÄLDIGT FORT). Sen åkte vi hem till mamma & Per & grillade samt åt tårta :) Mysigt.. Sen åkte vi hem & hade mys kväll..

Lördag: Vi åkte till mamma å åt lunch(resterna vi grillat dagen innnan) sen lekte vi i lekparkerna där uppe kring dansut och hade jätte mysigt jag, johan & isabella.
Sen åkte vi hem, johan & isabella somnade vid 18 tiden..
Senare gjorde jag mig i ordning för att gå ut på Gnesta Krog en sväng tillsammans med Jeanette & Katta :)
Strax innan jag gck så vaknade johan :)
Jag gick ner vid 22 å hade trevligt tillsammans med brudarna sen kom jag hem 01.30, fick skjuts av Jeanette hem :)

Söndag: Sovmorgon till typ 10.30 sen åt vi frukost sen skulle vi åka till Långsjön och bada så Isabella skulle få leka med Theo som va där samt Sabina(hans mamma) & Johannes(Sabinas fästman) Våra vänner alltså.. men när vi kom fram började det typ regna så dom va på väg därifrån och vi vände med detsamma å bestämde oss för att åka till Klämmingen istället men när vi väl kommer fram till Klämming SPÖ REGNAR det så då åkte vi hem till mamma istället och isabella satte på sig baddräkten och badade i badkaret å Johan satt å kolla på medans jag & mamma åkte till stopp samt ica å handlade saker för att laga tacogratäng sen hem till mamma igen å laga tacogratängen, GOTT blev det :) MUMS :)
Sen efter det gjorde johan Creme brulee..
Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt..

Måndag(idag): Jag & mamma va på en tripp, sen träffade jag även min pappa en sväng sen hem & bytte om och iväg till Pressbyrån & jobbade till 20.30 sen hem & NUUUU är jag trött :)

Imorrn ska jag iväg till Scania för nåt som heter Securitas dagen, en dag som alla som jobbar på securitas måste ha varit med på nån gång, oftast i början när man blir anställd men jag ska få gå på den nu 1 år efter jag blev anställd :) Bättre sent än aldrig ;)

Tjopp tjopp & God natt säger jag, åå jag ska bli bättre på att uppdatera men det är surt när inte blogg appen behagar att funka :(
Därav inga bilder heller :(

God natt <3 <3

Happy face :)

Idag är jag verkligen happy face & det känns så jäkla bra måste jag säga :)
Jag skrev ju höromdagen att jag skulle skriva om helgen osv så jag gör det nu :)
 
Fredag: Ja det har jag skrivit om redan........begravning........tog ett sista farväl av Fredde :( *hemskt* <3
 
Lördag: Jag jobbade på pressbyrån 8.30-14.30 :) Det va så himla roligt & dagen gjorde mig så himla glad :)
Sen åkte vi hem till min bror Niklas som fyllt 31år så vi firade honom :) Grillade & så.. Jätte trevligt va det :)
Sen somnade jag ganska direkt när vi kom hem för jag va helt slut efter fredagen..
 
Söndag: Mådde inte på topp va ganska trött........ Va på Vita villan & åt en sallad, isabella en laktos fri pizza & johan en kebabrulle :) Bästa Valle gjorde oss sällskap :)
Sen åkte vi upp till mamma en sväng sen hem & bara vilade för jag va helt slut & kände mig inte på topp..
 
Måndag: Jobbade först sen träffade jag Mari & Jessica vid Pressbyrån sen skulle Jessica iväg till tvättstugan & jag & Mari gick å åt på kaffebaren :) Mysigt :) Dock blev det att ringa 112 pga att en känd "fyllis" ej kunde stå på sina egna ben så han ramlade, inte så kul att se på liksom, jobbigt om han hade ramlat å slagit i huvudet å veta att man kunde ha ringt så vi ringe & polisen hämtade honom så fixk han hänga med till polisstationen och sova ruset av sig :)
Sen gick jag, Mari & Saga till Jessica en stund på fika, jag satt i soffan och myste med lilla Saga <3
Hon är så fin den lilla skatten.. Bäst av allt är att det är min bästa väns(Maris) dotter <3
Efter det så gick jag hem & umgicks med min familj en stund sen sov jag:)
 
Tisdag: Jobbade 8-16 & det va den bästa dagen på jobbet på bra länge :) Jag kände mig så himla välkommen tillbaka & det tack vare mina underbara kollegor <3
Efter jobbet kom mannen & hämtade mig sen åkte vi & hämtade Isabella på dagis sen hem & tro det eller ej men
jag somnade typ 18.30 & sov hela natten, vaknade en gång men somnade om igen :)
 
Onsdag(IDAG): Jobbade 8-15 sen väntade jag på mannen som skulle hämta mig, sen råkade han borra hål på nån vatten ledning precis innan han slutade så han kom inte ifrån jobbet förrän 1 timme senare så jag liftade med våran vän Munken :) Så snabbt hem & hämtade bilnyckeln samtidigt som jag ringde ett par samtal & försökte lösa lite problem inför nästa vecka vilket blev löst & toppen i slut änden :) Så hämtade jag Isabella på dagis & så åkte vi iväg till Stopp(Hemköp) å handlade & en sväng förbi pressbyrån sen hem & lämnade varorna & Isabella till mannen som precis hunnit komma hem sen åkte jag & köpte en pizza till mig & åkte till mamma & åt den & pratade lite sen åkte jag hemåt, skjutsade Jeanette en sväng till ica fram & tillbaka..
Sen hem duscha å tog en efterlängtad Sommersby Päron cider :) Jätte mummsig & jag tyckte jag va värd den idag :)
Jag är dessutom väldigt pigg nu också vilket är jätte konstigt men så är det :)
 
 
Puss & Kram gummi banan :)

Idag är jag lat :p

Japp mycke riktigt så är jag väldigt lat idag för jag orkade inte gå från syd till jobbet så jag sitter & väntar på turbussen :)
Ska bli så skönt att jobba en stund idag :)
Jag är väldigt positiv idag :)
Weii :)
Nu sitter jag i turbussen på väg till jobbet, tar typ 2 min :p
LAT va namnet ;)

Ha en bra dag alla för det ska jag ha <3

(ska skriva lite om helgen som varit sen när jag kommer hem)

Söder :)

Japp nu är vi på väg till min bror Mattias fästmö Elenor på söder :)

Dagen har varit bra........
Först va vi på Freddes begravning & tog ett sista farväl & JAA det va jäkligt jobbigt..
Sen åkte vi in till Sthlm & käka våran lunch men NJAE inte riktigt min smak, RÅ FISK vart de å de äter inte jag :p
Sen åkte tillbaka till Tyresö & umgicks & pratade med Freddes bror Robban & hans fru Johanna & alla de andra härliga människorna <3
Sen ringde bror min & sa att dom va på G upp mot staden så nu är vi faktiskt framme på Söder :)
Nu ska vi laga Taco gratäng sen kolla fotbollen Sverige-England sen blir det hemgång för imorrn jobbar jag på Pressbyrån & efter de blir det att åka till Björnlunda & fira min bror Niklas som fyllt 31år :)

Så de så.. Nu är bilen parkerad & vi ska knata in :) Tjaoo :D

Mindre än 11timmar kvar ='(

Ja nu är det mindre än 11 timmar kvar tills vi ska ta ett sista farväl av dig Fredde, kan inte riktigt förstå, vill inte riktigt förstå men snart finns ingen återvändo bara att acceptera men jag vil inte..
Både jag & Johan har levt lite i förnekelse sen den 18/5 dagen då du dog :'(
SÅ HEMSKT, VILL INTE TA FARVÄL AV DIG!!!!!!!!
Vill ju att du ska finnas kvar, vill se dig lika glad som du va på mitt & Johans bröllop..
Det stora leendet på dina läppar är något jag kommer sakna & dom där orden som du alltid sa när de va nåt problem lr bara jobbigt..
"Ullis det fixar sig, allt löser sig det vet du" DET VA ALLTID DINA SVAR PÅ PROBLEMEN, och oftast va det så.. Tack Fredde för dom orden <3
MEN NU DÅ???????? Jag skulle verkligen vilja höra dig säga dom orden nu, det skulle behövas..

Men jag vill säga detta till dig:

"Tack Fredde för allt du gjort för oss & tack för att du funnits för oss.
Jag är otroligt glad av att ha haft dig som vän även fast vi varit lite sura ibland men du vet varför & du förstod oss alltid. Du vet att vi bara ville ditt bästa & att vi brydde oss otroligt mycke om dig.
Vi alla har en tung dag framför oss imorrn & jag ber dig att finnas där & ge oss styrka att klara av att ta ett sista farväl av dig.
VI BEHÖVER DIN STYRKA IMORRN..
DU ÄR SAKNAD & ÄLSKAD AV MÅNGA.
Många tårar rinner ned för kinden och fler kommer komma....
VILA I FRID KÄRE VÄN <3 TÄNKER PÅ DIG!!!!"


Bilden är tagen 21/10-2007 på Isabellas dop <3

Lite upp & ner........

Denna dag har varit en riktig berg & dalbana..
Ena stunden är allt frid & fröjd andra känns det som man är i helvetet..
Känns som det varit lite för mycke på sistone faktiskt..
Men men..
Fått lite tunga besked om en vän dessutom och det gör mig frustrerad samt arg att folk inte bara kan få må bra omkring mig & få glädjas åt allt runtomkring istället för att behöva känna massa oro :(
Jag tänker på dig vännen & jag finns här för dig <3 


Imorgon är det då dags att ta ett sista farväl av våran vän Fredrik Björkman kl, 11.00, ja hur känns det?
SKIT ordagrant & JÄKLIGT jobbigt..
Det borde inte gått såhär, så hemskt :(
Men nu har det hänt & det är tyvärr bara att acceptera läget nu för vi kan inte få honom tillbaka hur vi än gör, han är numera en fin ängel som vakar över alla med sitt leende på sina läppar <3

Efter det vid 13.30 ska jag & Johan gå på:

På Brunnsgatan 1 & äta våran berömda lunch som vi vann i "Flörten" i radion :) *Lugna favoriter*
Vi fick då en 2 rätters lunch & vin till det :)
Sen när vi varit där kommer vi stanna kvar i stockholm för vi ska hem till min bror Mattias & hans fästmö Elenor på söder & kolla fotbollen på kvällen :)
Mattias ska hämta sina barn i Gnesta & samtidigt hämta Isabella från dagis så alla barnen kommer också vara med och kolla på fotbollen :) *mysigt*
Man behöver göra lite mysiga saker ibland och det känns skönt att få göra det efter en förmodligen jäkligt tung förmiddag..
Så så är det..

Nu ska jag duscha dotra & göra henne klar för sängen, sov dax för hennes del sen & mannen är ju inte hemma förrän lite senare..

See you :)


Min eftermiddag+kväll <3

Jag har sovit en del under dagen sen kom min älskade familj hem strax efter 17 <3
Å va jag älskar min man & våran underbara dotter <3

Sen lagade mannen middag, ugnspannkaka :) MUMSIGT va de.
Sen var det läggdags för Isabella vid 19 sen strax för 20 gick Johan & la sig för han va helt slut efter en tung arbetsdag & strax efter 20 tog jag mig ut första & sista gången för idag till Stopp(Hemköp) för att handla lite mat osv för att klara av dagen imorrn..
Tack snälla Jeanette som skjutsade mig samt följde med mig <3
Guldvärt när man mår som idag..

Nu på kvällen har jag legat på soffan å spelat lite dataspel på Facebook, ja jag vet nördigt värre men hur kul som helst :) hehe..
Inte nog med det så har jag ätit melon & jordgubbar, lite godis, druckit massor med vatten samt COCA COLA :)
Mmmmmmmm :)
Nej nu ska jag läsa lite bloggar samt kolla Sex and the city sen soooova :)
God natt <3

Här kommer lite bilder från eftermiddagen/kvällen :)


Helt sänkt........

Idag är jag verkligen helt sänkt, så himla trött att det inte finns ord att beskriva min trötthet med..
Jag har sovit dåligt i natt, försökt sovit & lyckats till o från..
Men nu ska jag försöka få i mig nåt att äta sen sova en stund till, I NEED IT :)

See you later:)


Tankar...god natt

Nä nu är det verkligen dax för mig att sova, helt slut.. *GÄSP GÄSP*
Imorrn ska jag försöka sova massor och vila upp mig inför fredagen som kommer bli en enormt tung dag när verkligheten hinner ikapp en, då är det dax att ta ett sista farväl av vår käre vän Fredrik Björkman <3 Såååå jäkla tungt..
De känns som man lever i nån jäkla bubbla emellanåt & den är på väg att spricka, fredag spricker den nog helt & rejält :'(



Saknar dig vännen, vila i frid så ses vi sen nån dag på andra sidan <3

Ett av dom finaste minnerna jag har av dig min fina vän<3

Jag & Fredde på mitt & Johans bröllop <3  Ett av dom finaste minnerna av dig <3
Jag & Fredde @-->----
Kortet togs den 30/7-2011 på mitt & Johans bröllop.


Mumsigt.........

Mumsigt så här på kvällen med lite spagetti & Köttfärsås & jordgubbar till efterrätt :D MUMS MUMS :)

Man måste ju tröst äta när magen värker :(
Seriöst så är mens Guds straff till kvinnor & jag fattar seriöst inte varför vi kvinnor ska behöva ha allt detta besvär för det kan vara riktigt jobbigt :/
Vore kul att se männen va BLEEDING COW 1 vecka liksom :p MED NÖJE :)
Moahahahaha ;)


Shopping resulatet :)

Detta blev shoppat idag :)

TILL ISABELLA:

Isabellas klänning :)Isabellas jeans leggins
Isabellas prickiga klänning :)Isabellas rosa leggins :)


TILL MIG :)


Plus ett par likadana trosor fast samma färg som bh:n :)
Super skön bh, kan starkt rekomenderas :)

ÄLSKAR NEON FÄRGER :)

Allt detta från Lindex :)

Heldag hemifrån........

Idag har vi varit i Eskilstuna på Mälarsjukhuset.. Det gick jätte bra :)
Underbara läkare & en helt underbar sköterska fick vi träffa :)
Nu är den enormt stora vaxproppen borta ut Isabellas öra & även allt annat vax också :)
HON HÖR JU REDAN BÄTTRE :) UNDERBART :)
Hon va så himla duktig :)

Sen åkte jag, Isabella och mamma till Tuna park för lite shopping :)
Det blev lite kläder till Isabella på Lindex & även lite underkläder till mig :)
Sen fick Isabella handla 2 leksaker på BR eftersom hon va så himla duktig hos doktorn :)
Köpte även svenska jordgubbar :) MUMS :)

På vägen hem stannade vi på Donken i Strängnäs & åt & en sväng förbi mormor för å hämta nån sak..

Nu är jag väldigt trött & vill gärna sova n stund........

Här kommer lite kort från idag :)



God morgon :)

Puh vilken tung morgon, är så himla trött men det är bara att gilla läget & göra sig klar för att åka till Mälarsjukhuset i Eskilstuna :)
Ska bli så skönt att få komma dit igen :)

Hoppas alla får en underbar dag för det ska vi ha <3


God natt :)

Även dax för mig att sova nu.
Både mannen & dottern sover ju liksom redan.


God natt :)
Ses imorrn :)


Vilken skit match..

Riktig skit match, nu blev man på dåligt humör också, Typiskt.
2-1 till Ukraina........ :(

Aja skit i de nu strax dax att sova iaf, man kan ju inte va på dåligt humör allt för länge ;)
Har så mycke som ska göras i veckan :/ Puh, hjärtat går i 2000 bara jag tänker på allt....
Men jag har sökt lite jobb också..
Har ju ledsnat lite smått på min arbets situation, den får ju inte mig att må bättre direkt så tycker det är dax att göra nåt åt det. Bara 1 år sen jag typ kände likadant & allt blev bra tills jag blev sjukskriven........
Aja livet är inte lätt alla gången men en sak har jag iaf lärt mig & det är att kämpa <3


HEJA ZLATAN :)

Härligt, HEJA Zlatan 1-0 :) Sveriges grymma fotbolls kung :) 

Dock 1-1 efter någon minut :(  SKIT :(

KOM IGEN SVERIGE :D


Glass :)

Den här glassen är verkligen såååå god :)
MUMS :)


3 generationer har umgåtts idag....

Idag efter att jag lämnade Isabella på dagis vid 10.30 åkte jag till mamma & umgicks lite med henne, mormor & morfar K-G..
Jag hjälpte mamma lite ute på hennes tomt och fixade MEN jag är verkligen livrädd för småkryp, dom är så äckliga.. *BLÄÄ*
Så mamma gjorde det mesta :P
Sen åkte vi ut till henne kolloni en snabbis å kollade sen vid 16 hämtade jag Isabella på dagis & vi åkte till Stopp och handlade :)
Där mötte även min älskade man oss så handlade vi mat & så=)
Sen när vi kom hem lagade jag Spagetti & Köttfärsås.. Mums, jätte gott blev det..
Efter maten duschades Isabella och tjopp i säng med henne för imorrn ska jag & Isabella upp tidigt för vi ska åka till Öron/Näsa/Hals kliniken i Eskilstuna för att suga renbt hennes öron samt göra ett nytt hörseltest =) Jag gillar Mälarsjukhuset i Eskilstuna :)
Min mamma är så snäll & följer med imorrn samt hör vi hem mormor & morfar K-G till Strängnäs på vägen..

Nu ska jag kolla fotbollen faktiskt, HEJA SVERIGE =) 

See you :D
Svenska flaggan :)

Måndag morgon........

Japp nu är det måndag morgon..
Har haft lite morgon mys med min fina dotter :)
Nu en snabb dusch sen ner & lämna henne på dagis, skönt att hon tycker om sitt dagis ibland för nu har hon längtat :)
3 dagar utan dagis är ju en evighet för henne, hon vill ju leka med sina kompisar :) Så nu måste jag skynda mig, skriver mer senare :)
Ha en underbar dag för det ska jag ha :)

Älskar min dotter <3


Underbar helg <3

Helgen har varit helt underbar <3

Fredag:
Jag & Isabella hade en mysig morgon, sen vid 12.59 tog vi tåget till Södertälje syd där Johan hämtade oss 13.20 sen åkte vi till Vidbynäs i Nykvarn för att se Pontus urspring :) Johans kära lillebror Pontus tog studenten <3
Sen åkte vi hem till Svärfar & Birgitta för vi firade Pontus student :) Jätte trevligt & massor med god mat :)
Sen vid 20 tiden åkte vi till Gnesta, en snabb sväng förbi Mamma & Per för Mormor & Morfar K-G va där & ska va det till tisdag :)
Sen hem & typ sov direkt va helt slut..

Lördag:
Jag, mamma, Per, mormor & morfar K-G åkte till Trosa för att gå på marknaden vid 11 tiden :)
Det va jätte mysigt :)
Köpte bara 2 saker till Isabella :)
Träffade även min bror Mattias & hans fästmö Elenor där så himla roligt <3
Sen åkte vi hem vid 14-15 tiden & Johan & Isabella kom upp till mamma sen hade jag planerar lite men dom planerna blev inte av direkt men Isabella fick vara kvar hos mamma & även sova där för jag & Johan skulle fira lite för den 9/6-2006 va dagen det blev han & jag och i lördags va det 9/6-2012 alltså firade vi 6 HELA ÅR TILLSAMMANS <3 Underbart..
TRUE LOVE FOR EVER <3
Så vi åkte till Gnesta Krog & åt middag sen åkte vi hem tog en cider/öl & sen gick vi till våra grannar N & J och pratade & fortsatte dricka upp våran cider/öl sen gick vi hem & la oss på soffan & kollade film :) Jätte mysigt <3
Sen somnade vi innan 00.00 :)

Söndag(idag):
Vi gick upp 9 & åkte och hämtade Isabella & åkte till Pressbyrån & köpte ett "Dag fiskekort" & åkte sen till Klämmingen & fiskade & lekte :) Mysigt :)
Sen hem till mamma igen efter det för grillning :) Såååå gott :)
Efter det blev det efterrätt som Johan gjort Crème Brulee :) Mums.. Men även Cheesecake med jordgubbar på som mamma gjort :) UNDERBART GOTT :)
Bästa avslutningen på denna helg <3

Förresten, i torsdags morse tog jag steget som jag velat ta så länge, något jag velat i flera år men inte vågar........jag har tatuerat mig :) Å jag är super nöjd :)
Hampa heter tatueraren & han är grymt duktig :)
Http://hampaink.bloggplatsen.se


Här kommer lite bilder ifrån helgen :)

Min man under middagen på våran 6års dag <3

Min tatuering :) Den kommer bli större :P (En ros plus 3 personer till men har inte bestämt mig om de bli i samma eller på ett nytt ställe)


Isabella på tåget på väg till Södertälje i fredags när vi skulle på Pontus student :) Mammas prinsessa <3

Pontus student :) Jonathan, Pontus & min älskade man Johan <3 (Jonathan & Pontus är Johans bröder)


Hyper stressad........

Ja precis som det låter, jag är hyper stressad........
Livet liksom faller i bitar........håller på å bli galen..
Jag som kämpat som faaaan & verkligen byggt upp ett torn & sen faller hela tornet.. SJUKT..
Jag blir så jäkla ledsen & frustrerad..
Jag har ju kämpat som sjutton för att få allt med jobb & så att funka men min familj har haft sån jäkla otur sen förra sommaren..
Började med att jag hade Salmonella September-Januari, sen har jag fått vabba massor eftersom Isabella varit väldigt sjuk sen när vi äntligen fått rätsida med hennes hälsa så sket det sig för mig igen & jag hamnade på sjukhus i veckan, tisdag-torsdag, åkte hem trotts att jag inte mådde bra men jag kände mig lite bättre just då men jag mår inte alls bra men jag kämpar ändå för jag vill ju inte att jobbet ska drabbas, men FAN fick jag för det för nu plockade dom bort mig från schemat både Juni-Juli & det är sjukt jobbigt & mår piss för det..
Alla säger si & så att dom förstår jobbet å så, VISST gör jag också det men det är INTE okey när man redan fått ett schema.. Men detta ska jag gå vidare med för jag förtjänar inte detta, jag förtjänar så himla mycke mer & bättre..
Jag som kämpat så hårt för det jag har/hade........
NU DÅ?? JOOOO jag mår fan så mycke sämre & det är en sån hemsk psykisk stress & det gör tyvärr inte att jag mår bättre snarare sämre :(
DET KÄNNS SKIT rent ut sagt..
Så mycke dåligt som hänt på sistone & det har verkligen blivit för mycke för mig..
Helvete jag saknar mitt liv, känns som allt bara faller isär just nu.. :(
Men men........

I morgon är det mycke som ska fixas & det skrämmer mig..
Men detta ska jag klara, har ju varit värre förut..
Och jag ska kämpa tills jag når mina mål, för just nu är jag väldigt målmedveten........
Jag ger INTE upp förrän jag har nått mina mål :)

TACK MIN UNDERBARA FAMILJ & MINA UNDERBARA VÄNNER SOM TROR PÅ MIG..
JAG ÄLSKAR ER <3
                                        life